Elmanor
Elmanor tarjoaa siivousta pääkaupungin seudulla: ylläpito- ja perussiivouksia, ikkunanpesuja, kotisiivouksia, muutto- ja loppusiivouksia sekä remonttisiivouksia, saunojen ja pesutilojen desinfiointeja.
Lue Lisää
Palvelut Ajanvaraus
Lue Lisää
Rasvakanavien puhdistusta
Lue Lisää
Digipaino
Lue Lisää
Siivouspalveluita (varaa)
Lue Lisää
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Elmanor
  • Palvelut Ajanvaraus
  • Rasvakanavien puhdistusta
  • Digipaino
  • Siivouspalveluita (varaa)

Siivouspalvelut tarjouspyyntö

Voit jättää tarjouspyynnön täyttämällä lomakkeen. HUOM. voit tehdä tarjouspyynnön myös sivustolla valitsemaasi siivouspalvelu yritykseen suoraan. Ota yhteyttä anna tiedot siivoustarpeestasi, saat tarjouksen antamaasi email osoitteeseen. Olemme tarvittaessa yhteydessä antamiinne yhteystietoihin.

Täytä tähdillä pyydetyt kohdat, olemme yhteydessä ja tarkennetaan  tarjouspyyntö tiedot. Voit myös yksinkertaisesti lähettää tarjouspyynnön vapaamuotoisesti info(at)siivouspalveluita.com

Tarjouspyyntö on palveluiden etsijöille laadukas palvelu. Siivouspalveluita INFO hoitaa koko prosessin ammattimaisella tavalla, oli alue missä päin Suomea tahansa (palvelu on 30 vuoden kokemuksella kaikenlaisista siivouspalveluista). Älä epäröi käyttää palvelua, sinun ei tarvitse sitoa aikaa tarjouspyynnön käsittelyyn, etsimiseen mahdollisia sopivia yrityksiä ym. tämä palvelu (konsultointi) kuuluu palveluumme (on maksuton).

Olemme rakentaneet palvelukokonaisuuden joka perustuu erillisiin pieniin, keskisuuriin yrityksiin jotka ovat sitoutuneet tähän palveluun. Suorat sopimukset palveluiden hankkijan ja tuottajan välillä, säästät varmasti parhaimmassa tapauksessa suuria summia mieti säästöjä vuositasolla, sekä seuraavien vuosien aikana? HUOM. sinuun otetaan yhteyttä...

Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Riittää kun täytät tähdellä* merkityt kohdat olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian. Tarvittaessa saatte meidän kautta siivoussopimuksen (malli) ja työohjeet lomakkeen.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojenkäsittelyn rekisteriselosteemme mukaisesti.

Siivouspalveluita INFO on kotimainen yritysten siivouspalveluiden tuottamiseen erikoistunut sivusto. Siivouspalvelut toiminnasta meillä 1991 alkaen kokemusta olemme suorittaneet monenlaisia siivous tehtäviä, sekä palveluita. Asiakkaamme ovat myös ollut monipuolisesti eri kokoluokan ja eri alojen yrityksiä ja koteja, jotka vaativat palveluntoimittajalta laatua ja toimitusvarmuutta.

Mikäli sinulla on kohde tai kohteita, jotka kaipaavat siivouspalveluita ota yhteyttä (tarjouspyyntö). Voit myös kertoa lisätietoja kohteesta kuten siivottavien tilojen koon tai pestävien ikkunoiden määrän. Palveluihin kuuluu maksuton palvelukartoitus (tarjousarviokäynti), missä teemme aina yhdessä asiakkaan kanssa palvelusuunnitelman. Suunnitelmasta näkee muun muassa palveluiden sisällön, aikataulut ja hinnan.
 
Siivous on meille tuttua asennumme vakavuudella siivoustehtäviin, siivous ei ole meille pelkkä mielipide. Pitkäaikainen alan kokemus on opettanut, että asiakkaamme arvostavat puhtaan suorituksen lisäksi henkilökohtaista palvelua ja luottamusta herättäviä työntekijöitä. Reagoimme tilanteisiin nopeasti nämä yhdessä tekevät Siivouspalveluita INFO:sta vahvan ja luotettavan siivouspalveluita hoitavan (tarjoavan) kumppanin juuri sinun yrityksellesi.