Ajanvaraus kalenteri

Siivouspalveluita

TARJUSPYYNNÖLLÄ nopeutat, sekä helpotat omaa työtäsi!

Täältä löydät erilaisiin tarpeisiin soveltuvia siivouspalveluratkaisuja niin yrityksille kuin yksityisillekin. Huom. voit tehdä tarjouspyynnön (yhteydenoton) myös tällä sivustolla siirry yhteydenottoon

Palveluntarjoajan henkilökunta toteuttaa siivouksen asiakkaan valitseman siivousohjelman mukaisesti. Siivousta on tarjolla pitkäjänteisesti sopimussiivouksena tai kertaluontaisena urakkatyönä, mikä teidän yritykselle sopiikaan.

Olemme ollut kiinteästi yhteydessä siivouspalvelujen tarjoajaan, toivomme hyvää ammattitaitoa siksi täältä löytyy paljon yrityksiä jotka ovat toimineet yli viisitoista vuotta. Mikä parhainta täältä löytyy myös siivousalalla kauan toimineita henkilöitä jotka ovat perustanut siivouspalveluja tarjoavia yrityksiä.

Siivouspalveluita, sekä muita palveluja laadukkaasti!

Tämä sivusto on tarkoitettu yritysten tietojen ja palveluiden laittamista esille palveluiden tarvitsijoiden käyttöön. Palveluita pääset etsimään sivustolta... Huom! emme ole kaikkia palveluntarjoajia  laittanut sivustoon esille, konsultoimme heidät palvelukseenne (kuluitta).

YHTEYDENOTTO  TARJOUSPYYNTÖ  MAAKUNNITTAIN  VARAA ARVIOKÄYNTI

Rasvakanavien puhdistus
Pyydä tarjous Hotelli, ravintola, kahvila palvelut
Rasvakanavien puhdistus, Ilmanvaihtokanavien puhdistus
Lisätietoja 
Digipaino
Pyydä tarjous Kaupat ostopalvelut
Painaminen ja tallenteiden jäljentäminen
Lisätietoja 
Elmanor
Pyydä tarjous Siivouspalvelut
Palveluihimme kuuluvat kotisiivous, toimisto–, yritys-, kiinteistö- ja taloyhtiösiivoukset, meiltä voi tilata myös muuttosiivouksen tai Ikkunanpesun.
Lisätietoja 
Ravintola King Buffet
Pyydä tarjous Hotelli, ravintola, kahvila palvelut
Leppävaaran King Buffet
Lisätietoja 

Tarjouspyyntö (kaikki alueet)

Meiltä saat siivouspalvelut kilpailukykyisin hinnoin ja joustavin toimintaehdoin. Panostamme pitkäaikaisiin yhteistyösopimuksiin.