Tarjoamme konsultointiapua tarpeidenne mukaisesti

Konsultointi voi tulla kyseeseen esim. työhön opastuksena tai siivottavan alueen työohjeiden laadintana. Konsultointi voi olla kertaluontoista tai pitempiaikaista säännöllistä toimintaa. Suunnitellaan juuri sinulle sopiva palvelu tarpeittesi mukaisesti.

Siivoustyön mitoitus: Teemme siivoustyön mitoituksia erilaisiin kohteisiin. Kohteiden työohjeiden laadinta, myös mahdollinen tarjouslaskenta siivottavasta alueesta ym.

Lisätietoja Valitse haluamasi vaihtoehdot ja anna yhteystietosi.

Yhteydenotto siivouspalvelut

Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Invalid Input
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
 

Siivouspalveluita INFO on kotimainen yritysten siivouspalveluiden tuottamiseen erikoistunut sivusto. Siivouspalvelut toiminnasta meillä 1991 alkaen kokemusta olemme suorittaneet monenlaisia siivous tehtäviä, sekä palveluita. Asiakkaamme ovat myös ollut monipuolisesti eri kokoluokan ja eri alojen yrityksiä ja koteja, jotka vaativat palveluntoimittajalta laatua ja toimitusvarmuutta.
 
Olemme iso joukko palvelualan ammattilaisia ympäri Suomea. Teet hyväksyttyäsi tarjouksen suoraan  palveluntarjoaja yrityksen kanssa, huippujuttu ei välissä yrityksia jotka veisi palkkiosta osan. Tästä sinä hyödyt, suoraan rahassa, ajattele vuosia eteenpäin. Konsultoimme mielellämme koska olemme keskustelleet tavattu ja jopa tehty yhdessä palveluita asiakkaalle. Kun pyydät tarjouksen olemme yhteydessä moniin yrityksiin ja sinä teet kuitenkin valinnan, yrityksen haastattelut ja ehkä tapaamiset vievät erittäin paljon aikaa. Meillä on valmiiksi kokemuksia näistä yritysten soveltuvuudesta määrättyihin siivouskokonaisuuksiin. 

Monipuolinen asiakaskoostumus: Asiakkainamme on taloyhtiöitä, isännöintitoimistoja, ravintoloita, myymälöitä, kouluja, terveyskeskuksia, varastotiloja, toimistotiloja ja yksityisiä yrityksiä jne. Meiltä saat siivouspalvelut kilpailukykyisin hinnoin ja joustavin toimintaehdoin. Panostamme pitkäaikaisiin yhteistyösopimuksiin.

Meille on tullut tutuksi pienet ja suuret yritykset (palveluiden tarjoajat) siksi täältä löytää myös muiden palvelualojen tietoja