Painepesuri

Valmistaja:
Tuotekoodi: Kärcher painepesuri
Saatavuus: Varastossa
Paino: 0.00kg
Mitat: 0.00cm x 0.00cm x 0.00cm
Kysy hintaa!: 0400254214

Painepesuri Kärcher

Mikäli kaipaat huippu painepesuria, tässä 165 bar, kahvasta kolme painealuetta helposti valittuna. Valovirralla ainoa markkinoilla näin tehokasta saatavilla. Uutena yli 6000€ maksava nyt paljon mukaan erilaisia tarvikkeita.

ylläpitäjä on välittäjänä: pyydä yhteystiedot myyjään!

sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

lmoita verkkokaupassa (sivustolla) ilmaiseksi, tuotteet on onnistuttu myymään lähes kaikki. Voit asettaa myyntiin omia tuotteita verkkokauppaan ilmaiseksi, tutustu kauppaan ilmoittaminen on helppoa laadimme ilmoituksen puolestasi annat vain aineiston meille. Olemme aina helposti ja nopeasti tavoitettavissa sähköpostin, puhelimen avulla. Jos jokin asia askarruttaa, kysy rohkeasti!

Päätimme laittaa verkkokaupan jossa voidaan myydä yksityisesti ja yrityksen tuotteita, voit ilmoittaa omat tuotteet myyntiin lomakkeella tai sähköpostilla info@siivouspalveluita.com. Yrityksillä on taipumuksena kasvattaa varastoa, koneita laitteita ym. odottaen että niitä jonain päivänä tarvitsee. Kulut varastoarvoon nähden saattaa kasvaa odottamatoman suureksi (varaston vuokra). Täällä voit myydä tarpeettomia koneita ym. keventää varastosta aiheutuvia kuluja.

Olemme välittänyt myynti-ilmoituksia kauppa on käynyt hyvin, usein tuote mennyt kaupaksi alle viikon, ilmoita omasi!