Messupöytä, esittelypöytä

Valmistaja:
Tuotekoodi: Messupöytä
Saatavuus: Varastossa
Paino: 0.00kg
Mitat: 0.00cm x 0.00cm x 0.00cm

Hinta: 270.00?

Messupöytä, esittelypöytä

Täydellinen messupöytä tai -tiski, jonka takana voi seistä ja jonka päälle voi laittaa kannettavan, ja jossa voi kirjoittaa esimeriksi yhteystiedot muistiin, tai jonka päälle voi tarvittaessa asettaa kuvasto, johon asiakas voi tutustua. Tällaisen pöydän tai tiskin etupuolelle voidaan myös kiinnittää mainoksia.

Helppo kasata ja purkaa, alumiinia kestävää rakennetta. Pöydän alla tilaa messutarvikkeille ym. esittelytuotteille. Liikuttelu pyörien (pakkaus) avulla ketterää ja kevyttä.

ylläpitäjä on välittäjänä: pyydä yhteystiedot myyjään!

sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

lmoita verkkokaupassa (sivustolla) ilmaiseksi, tuotteet on onnistuttu myymään lähes kaikki. Voit asettaa myyntiin omia tuotteita verkkokauppaan ilmaiseksi, tutustu kauppaan ilmoittaminen on helppoa laadimme ilmoituksen puolestasi annat vain aineiston meille. Olemme aina helposti ja nopeasti tavoitettavissa sähköpostin, puhelimen avulla. Jos jokin asia askarruttaa, kysy rohkeasti!

Päätimme laittaa verkkokaupan jossa voidaan myydä yksityisesti ja yrityksen tuotteita, voit ilmoittaa omat tuotteet myyntiin lomakkeella tai sähköpostilla info@siivouspalveluita.com. Yrityksillä on taipumuksena kasvattaa varastoa, koneita laitteita ym. odottaen että niitä jonain päivänä tarvitsee. Kulut varastoarvoon nähden saattaa kasvaa odottamatoman suureksi (varaston vuokra). Täällä voit myydä tarpeettomia koneita ym. keventää varastosta aiheutuvia kuluja.

Olemme välittänyt myynti-ilmoituksia kauppa on käynyt hyvin, usein tuote mennyt kaupaksi alle viikon, ilmoita omasi!