Sivustolla tapahtuu muutoksia, niin sivustoa on suunniteltu ja edetään askel kerrallaan, palvelut on tarkoitettu palvelemaan yrityksiä monin eri tavoin.

Siivouspalveluita INFO sivustoon kannattaa laittaa oma mainos (ilmoitus) omasta yrityksestä, täällä pääset näkyviin ja saat monia tukevia asioita yritykseesi.

Tänne pyritään tuomaan esille monia tapahtumia esim. mitä sivustolla tapahtuu muutoksia, sekä yrityesittelyjä erikoisimmista aiheista (osaamisista) tai paikkakunnilta ym. 

Lue lisää

Usein käy niin, että vuokrataan varastotilaa ylimääräisille koneille ja laitteille, sekä pesuaineille. Nämä tilat maksavat loppujenlopuksi suuria summia. 

Miksi pitää käyttämättömia koneita tarvikkeita varastoissa sitomassa pääomia, varaston hoitaminen vie myös paljon aikaa.

Tänne voit laittaa omilla tiedoilla myyntiin, myyjänä toimii myös sivuston ylläpitäjä jos niin haluat, ylläpitäjä myös yhdistää myyjän sekä ostajan. Käy tutustumassa, laita myyntiin.

Lue lisää

Sivustolla tapahtuu muutoksia, niin sivustoa on suunniteltu ja edetään askel kerrallaan, palvelut on tarkoitettu palvelemaan yksityisiä ja yrityksiä monin eri tavoin.

Siivouspalveluita INFO sivustoon kannattaa laittaa oma yritysesittely (ilmoitus) omasta yrityksestä, täällä pääset näkyviin ja saat monia tukevia asioita yritykseesi.

Tänne pyritään tuomaan esille monia tapahtumia esim. mitä sivustolla tapahtuu muutoksia, sekä yrityesittelyjä erikoisimmista aiheista (osaamisista) tai paikkakunnilta ym. 

Lue lisää

Siivouspalveluita INFO on kotimainen yritysten siivouspalveluiden tuottamiseen erikoistunut sivusto. Siivouspalvelut toiminnasta meillä 1991 alkaen kokemusta olemme suorittaneet monenlaisia siivous tehtäviä, sekä palveluita. Asiakkaamme ovat myös ollut monipuolisesti eri kokoluokan ja eri alojen yrityksiä ja koteja, jotka vaativat palveluntoimittajalta laatua ja toimitusvarmuutta.
 
Siivous on meille tuttua asennumme vakavuudella siivoustehtäviin, siivous ei ole meille pelkkä mielipide. Pitkäaikainen alan kokemus on opettanut, että asiakkaamme arvostavat puhtaan suorituksen lisäksi henkilökohtaista palvelua ja luottamusta herättäviä työntekijöitä. Reagoimme tilanteisiin nopeasti nämä yhdessä tekevät Siivouspalveluita INFO:sta vahvan ja luotettavan siivouspalveluita hoitavan (tarjoavan) kumppanin juuri sinun yrityksellesi.

Monipuolinen asiakaskoostumus: Asiakkainamme on taloyhtiöitä, isännöintitoimistoja, ravintoloita, myymälöitä, kouluja, terveyskeskuksia, varastotiloja, toimistotiloja ja yksityisiä yrityksiä jne. Meiltä saat siivouspalvelut kilpailukykyisin hinnoin ja joustavin toimintaehdoin. Panostamme pitkäaikaisiin yhteistyösopimuksiin.

Meille on tullut tutuksi pienet ja suuret yritykset (palveluiden tarjoajat) siksi täältä löytää myös muiden palvelualojen tietoja