Vinkki, ilmastointipalveluita

Ilmastointikanavan puhdistus 

Jos olet alalle pyrkivä tai alalla oleva, ehkä tätä suunnitellut tee suunnitelmista ja haaveista totta!

Monia palveluita joihin pystyt, opastusta tarjolla:

  • Ilmanvaihtokanavien puhdistus niin omakotitalot, kerrostalot, rivitalot jne.
  • Rasvakanavien (ravintola) puhdistukset
  • Konneelliset ilmanvaihtokanavien puhdistus
  • Kanaviston desinfioinnit
  • Ilmamäärän mittaukset ja säädöt
  • Erikoispuhdistukset kanavistoissa
  • ym.

Ole yhteydessä: info(at)siivouspalveluita.com tässä tilaisuus uuden yrityksen toimintoihin tai jo olemassa olevalle yritykselle laajentaa toimintaa. Aina kannattaa olla utelias ja kiinnostunut...

Siivouspalveluita INFO on kotimainen yritysten siivouspalveluiden tuottamiseen erikoistunut sivusto. Siivouspalvelut toiminnasta meillä 1991 alkaen kokemusta olemme suorittaneet monenlaisia siivous tehtäviä, sekä palveluita. Asiakkaamme ovat myös ollut monipuolisesti eri kokoluokan ja eri alojen yrityksiä ja koteja, jotka vaativat palveluntoimittajalta laatua ja toimitusvarmuutta.
 
Siivous on meille tuttua asennumme vakavuudella siivoustehtäviin, siivous ei ole meille pelkkä mielipide. Pitkäaikainen alan kokemus on opettanut, että asiakkaamme arvostavat puhtaan suorituksen lisäksi henkilökohtaista palvelua ja luottamusta herättäviä työntekijöitä. Reagoimme tilanteisiin nopeasti nämä yhdessä tekevät Siivouspalveluita INFO:sta vahvan ja luotettavan siivouspalveluita hoitavan (tarjoavan) kumppanin juuri sinun yrityksellesi.

Monipuolinen asiakaskoostumus: Asiakkainamme on taloyhtiöitä, isännöintitoimistoja, ravintoloita, myymälöitä, kouluja, terveyskeskuksia, varastotiloja, toimistotiloja ja yksityisiä yrityksiä jne. Meiltä saat siivouspalvelut kilpailukykyisin hinnoin ja joustavin toimintaehdoin. Panostamme pitkäaikaisiin yhteistyösopimuksiin.

Meille on tullut tutuksi pienet ja suuret yritykset (palveluiden tarjoajat) siksi täältä löytää myös muiden palvelualojen tietoja