• Tarjouspyyntö
  Etsit palveluiden tarjoajaa (yritystä) voit jättää tarjouspyynnön Siivouspalveluita INFO:lle tai tiedustelun täyttämällä lomakkeen. Suoritamme tarjouspyynnön käsittelyn vuosikymmenien (alkaen -91) kokemuksella. Käsittelyssämme käymme tarkasti siivouskohteen erityistarpeet ja keskustelemme mahdollisen palvelun suorittavan yrityksen kanssa tarkaan ja ammattitaidolla ennen kuin päädytään antamaan oikeanlainen tarjous sisältöineen, sekä hintatietoisesti! Olemme tarvittaessa yhteydessä antamiinne yhteystietoihin.

  Lue lisää
 • Etsi yrityspalvelu
  Siivouspalvelut koko Suomen alueelta, kun etsit siivouspalveluita eri alueilta ole hyvä käytä Siivouspalveluita INFO hakemistoa. Lisäämme jatkuvasti palveluiden tarjontaa, keskustelemme ja tapaamme siivousliikkeitä ammattitaidon laadukkaan palvelun turvaamiseksi. Sivustolla on pitkäaikaisia alan yrittäjiä, sekä alalle tulleita yrittäjiä kuitenkin toimineet alalla kauan ennen oman yrityksen perustamista. HUOM! konsultoimme yrityksille tarjouspyynnöistä, tämä konsultointi on palveluiden hakijoille kätevä ja kuluton tapa hakea palveluita!
 • Lisää yrityspalvelut
  SiivouspalveluitaINFO on monipuolinen mutta helppokäyttöinen hakemisto, joka tarjoaa arvokkaita myynninedistämistyökaluja kaikille yrityksille, kun taas käyttäjät hyötyvät saatavilla olevasta hakemistosta josta löytyy heille vastauksia tarpeisiin. Toimimme pääsääntöisesti Suomen alueella autamme käyttäjiä löytämään tärkeitä tietoja kiinnostavista palveluiden tarjoajista. Yrittäjille on vaikea valita markkinointi tapoja ja kohteita, sivustomme on monipuolinen, siksi tätä ei ole syytä sivuuttaa, pysähdy ja tutustu.

  Lue lisää
 • Kotisiivousta ajanvaraus
  Nyt simppeli kotisiivouksen ajanvaraus, tämä on joustava myös omien aikatalujen tarjouspyyntöön. Tutustu "Palvelut ajanvaraus" valikosta!

  Löydät esim.

Tervetuloa Siivouspalveluita INFON sivuston käyttäjäksi!

Saat käyttöösi henkilökohtaiset tunnukset (ota yhteyttä tunnusten saamiseksi), tunnusten avulla Siivouspalveluita INFON ajanvaraukset tapahtuu monipuolisesti. Voit sivustolla tutustua moniin asioihin kirjautuneena. Tämä sivusto on tarkoitettu yritysten palveluiden tarjoamista ja laittamista esille palveluiden tarvitsijoiden käyttöön. 

Palveluita pääset etsimään TUTUSTU  TARJOUSPYYNTÖ LISÄÄ OMA YRITYS

Siivouspalveluita INFO on kotimainen yritysten siivouspalveluiden tuottamiseen erikoistunut sivusto. Siivouspalvelut toiminnasta meillä 1991 alkaen kokemusta olemme suorittaneet monenlaisia siivous tehtäviä, sekä palveluita. Asiakkaamme ovat myös ollut monipuolisesti eri kokoluokan ja eri alojen yrityksiä ja koteja, jotka vaativat palveluntoimittajalta laatua ja toimitusvarmuutta.
 
Siivous on meille tuttua asennumme vakavuudella siivoustehtäviin, siivous ei ole meille pelkkä mielipide. Pitkäaikainen alan kokemus on opettanut, että asiakkaamme arvostavat puhtaan suorituksen lisäksi henkilökohtaista palvelua ja luottamusta herättäviä työntekijöitä. Reagoimme tilanteisiin nopeasti nämä yhdessä tekevät Siivouspalveluita INFO:sta vahvan ja luotettavan siivouspalveluita hoitavan (tarjoavan) kumppanin juuri sinun yrityksellesi.

Monipuolinen asiakaskoostumus: Asiakkainamme on taloyhtiöitä, isännöintitoimistoja, ravintoloita, myymälöitä, kouluja, terveyskeskuksia, varastotiloja, toimistotiloja ja yksityisiä yrityksiä jne. Meiltä saat siivouspalvelut kilpailukykyisin hinnoin ja joustavin toimintaehdoin. Panostamme pitkäaikaisiin yhteistyösopimuksiin.

Meille on tullut tutuksi pienet ja suuret yritykset (palveluiden tarjoajat) siksi täältä löytää myös muiden palvelualojen tietoja