Digipaino Kiinnostava Raportti

Kaupat ostopalvelut Soita lisätietoja palveluhinnasta
Painaminen ja tallenteiden jäljentäminen

 Tämä perheyritys on toiminut Kouvolassa Elimäen kaupunginosassa vuodesta 1989 lähtien.

Digituotteiden edelläkävijänä ja ratkaisujen tuotajana Cadnet Oy on kehittynyt monipuolisimmaksi
digipainoksi ja printtitulostajaksi Kouvolassa.

Cadnet Oy on yhdistänyt mm. digipainon, kaiverruksen, merkkauksen, tulostuksen, tekstiilipainatuksen ja teknisen osaamisen monimuotoiseksi palveluksi. Tällä kokonaisuudella palvelemme asiakasta varsin kattavasti yhdistettynä lujaan ammattitaitoon.

Yksilöllinen palvelu sekä aina vapaa maksuton parkkipaikka, kuuluvat osana siihen perheyrityksemme luonnolliseen ja mutkattomaan tapaan palvella asiakasta tunnollisesti. Kouvolassa valtatie 6:n välittömässä läheisyydessä.

Toimintaamme on arvostettu paikkakunnalla, sillä Suomen Yrittäjien Elimäen yrittäjäpalkinto 2002 on myönnetty Cadnet Oy:lle tunnustuksena ansiokkaasta ja tuloksiatuottavasta yritystoiminnasta.

Alusta loppuun
Soitat vain meille tai tule käymään ja me hoidamme paino- ja muut työt suunnittelusta alkaen.
Luotettavana kumppanina käytämme valokuituyhtettä jolla voimme varmistaa sujuvan yhteistyön asiakkaan kanssa.
Jatkuvasti kehittyvä nettikaupamme tarjoaa myös mahdollisuudeen personoida tuotteita.

Asiakkaalta kuultuna " Täähän oli mulle helppoo ku heinän teko "

Vaalennettu

Hyvä palvelumme on jo geeneissä, kuten kuvan maskottimme luonnekuvaus määrittelee.

Soita tai tule käymään.
Aina lyötyy myös maksuton parkkipaikka.

Yhteystiedot:  Tutustu

Anneli ja Voitto Kyynäräinen

Osoite: Kukkomäki 23, 45610 KORIA

E-mail: cadnet(at)cadnet.fi

GSM: 040 - 084 6288 (Anneli)
GSM: 040 - 737 6155 (Voitto)
E-mail: anneli(at)cadnet.fi
E-mail: voitto(at)cadnet.fi

Esittely

Pyydetään lisäämään merkit kuvan alla olevaan kenttään.
       
 
 

Siivouspalveluita INFO on kotimainen yritysten siivouspalveluiden tuottamiseen erikoistunut sivusto. Siivouspalvelut toiminnasta meillä 1991 alkaen kokemusta olemme suorittaneet monenlaisia siivous tehtäviä, sekä palveluita. Asiakkaamme ovat myös ollut monipuolisesti eri kokoluokan ja eri alojen yrityksiä ja koteja, jotka vaativat palveluntoimittajalta laatua ja toimitusvarmuutta.
 
Siivous on meille tuttua asennumme vakavuudella siivoustehtäviin, siivous ei ole meille pelkkä mielipide. Pitkäaikainen alan kokemus on opettanut, että asiakkaamme arvostavat puhtaan suorituksen lisäksi henkilökohtaista palvelua ja luottamusta herättäviä työntekijöitä. Reagoimme tilanteisiin nopeasti nämä yhdessä tekevät Siivouspalveluita INFO:sta vahvan ja luotettavan siivouspalveluita hoitavan (tarjoavan) kumppanin juuri sinun yrityksellesi.

Monipuolinen asiakaskoostumus: Asiakkainamme on taloyhtiöitä, isännöintitoimistoja, ravintoloita, myymälöitä, kouluja, terveyskeskuksia, varastotiloja, toimistotiloja ja yksityisiä yrityksiä jne. Meiltä saat siivouspalvelut kilpailukykyisin hinnoin ja joustavin toimintaehdoin. Panostamme pitkäaikaisiin yhteistyösopimuksiin.

Meille on tullut tutuksi pienet ja suuret yritykset (palveluiden tarjoajat) siksi täältä löytää myös muiden palvelualojen tietoja